Step By Step- ryhmävalmennus

Oletko miettinyt elämäntapamuutosta, mutta et oikein ole saanut ajatuksesta kuitenkaan kiinni? Step By Step- ryhmävalmennus voi olla se sinun juttusi. Ryhmässä saat hyvät alkeet miten pikkuhiljaa saat arkeesi ujutettua terveellisiä elämäntapoja. Oli kyse sitten liikunnan lisäämisestä, ruokavalion muutoksesta tai motivaation etsimisestä, tämä ryhmä on loistava tapa ottaa ensi askeleet terveellisempään elämään.

Koska haluan pitää yksilöllisyyden ryhmässä, yhteen ryhmään otetaan max 4 henkilöä. Kokoonnumme kerran viikossa 4 kk ajan, eli 16 kertaa. Tapaamisen ajankohta sovitaan ryhmäläisten kesken. Hinta 159€/kk.

Kaikille ryhmäläisille tehdään myös Firstbeat Hyvinvointianalyysi mittaus. Sillä saamme hyvin lähtötilanteen selvitettyä miten saamme juuri sinulle hyvinvointia lisättyä arkeesi. Myös Inbody- kehonkoostumus mittaus hintaa 20€/ kerta on mahdollista saada.

Joskus elämäntapamuutos tarvitsee pientä sysäystä. Olisiko tämä se sinun reittisi elämänmittaiselle matkalle parempaan hyvinvointiin?

Ryhmään on avoin haku. Ryhmä alkaa kun vähintään on kolme ilmoittautunutta.

Kiinnostuitko? Otahan jo heti miten yhteyttä niin kerron lisää!

0400 707 683/ Mari Metsälä